Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ. ΑΘΛΙΕΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Βροχή και αποκλεισμός...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Οργισμένοι είναι κάτοικοι της περιοχής Τάχι που έχει ενσωματωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο σχέδιο πόλης με την κατάσταση που βιώνουν όποτε βρέχει. Δεν μιλάμε για κάποια απομακρυσμένη περιοχή αλλά για λίγα μέτρα από τον δρόμο του Αλεποχωρίου και το 3ο δημοτικό σχολείο των Μεγάρων.
Μετά από αλλεπάλληλες οχλήσεις και αιτήσεις η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και αυτό που βλέπετε είναι εικόνες από την πρόσφατη νεροποντή της 21ης Νοεμβρίου 2018.










Μία εικόνα όχι χίλιες λέξεις αλλά χιλιάδες λίτρα νερού...


...δρόμο που θα ζήλευαν και οι εντουράδες!

ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Στο οικοδομικό τετράγωνο 622 η ζωή των κατοίκων είναι σαν σε καταυλισμό. Δεν ζουν όμως σε τσαντίρια αλλά σε οικοδομές που έχτισαν με κόπο και ιδρώτα και φυσικά πληρώνουν κανονικά τα δημοτικά τέλη και τους δημοτικούς φόρους.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΖΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
Τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος ήταν σε κατάσταση συναγερμού λόγω του ιού του δυτικού Νείλου. Η διοίκηση του δήμου υποχρεούται να λύνει τέτοια προβλήματα αμέσως και για λόγους δημόσιας υγείας.
Στην ίδια περιοχή υπάρχει κοινόχρηστος χώρος που το καλοκαίρι είχε 1 μέτρο χορτάρι... Η αλωνιστική μηχανή του δήμου θα ήταν μάλλον στο συνεργείο... Δείτε εικόνες: